Nyeremények

Fiat 500

Fődíj

1 db Fiat 500

A Moments, Töltsd fel és nyerj! játékának fődíja egy vadonatúj, menő Fiat 500-as személygépkocsi, amely nem mindennapi társad lehet az utakon! Legyél fiatal vagy akár érett felnőtt, ez az autó biztosan megédesíti a napjaidat, csakúgy, mint a Moments ostya.

Choco Peanut Choco

Havonta

1db páros Wellness hétvége az Avalon Resort&Spa-ban

Hallottál már a mesés Avalon Park Resort and Spa hotelről Miskolctapolcán? Akár igen, akár nem, ezt látnod kell! Készülj fel Meseországra, ahol a teljes körű wellness részlegen és a hét nyelven beszélő kulináris kalandokon kívül, szabadtéri szórakozásra is lehetőséged nyílik. Egy ilyen helyen garantáltan ki tudod pihenni magad, így nincs más hátra, mint szorgalmasan töltögetni a Moments kódokat! :)

Choco Hazelnut Coco
Fiat 500
Hazelnut Fiat 500

Hetente

1db okostelefon – iPhone XR

Ne maradj le egyetlen pillanatról sem! Az iPhone XR 12 megapixeles nagylátószögű kamerájával készíts páratlanul éles képeket, vagy 4K-s videófelvételt akár 60 képkocka /s minőségben! Ha pedig nem tudod eldönteni, hogy videóznál vagy fényképet készítenél, ezzel a készülékkel akár a koncertek közben, 8 megapixeles képeket tudsz egyetlen gombnyomással létrehozni, miközben éppen 4K-s videón örökíted meg a kedvenc zeneszámodat! Hidd el, a telefon többi paraméterétől is lehidalsz, szóval ne vesztegesd az időt, tölts fel egy újabb Moments kódot és nyerd meg!

Coco Choco Choco

Naponta

1 db napi fesztiváljegy – egy szabadon választott magyar fesztiválra

Már kinéztél a nyárra egy szuper koncertet valamelyik fesztiválon, de még nincs rá jegyed? A barátaiddal már tervezitek, hogy melyik fesztivált látogassátok meg? Nálunk minden nap gazdára talál egy fesztivál napijegy a promóció ideje alatt, így nincs más dolgod, mint minden nap elfogyasztani egy Moments szeletet, és feltölteni a kódot. Ha te vagy a szerencsés nyertesek egyike, már csak azon kell gondolkodnod, hogy melyik Magyarországon megrendezett fesztiválra kéred a napijegyedet!

Choco Choco
Peanut Peanut Fiat 500