Nyeremények

Vespa robogó

Fődíj

Vespa robogó

A Moments, Minden 5. nyer! játékának fődíja egy vadonatúj, vagány Vespa robogó! Ezzel a mozgékony járgánnyal élvezheted a nyári szellőt az utakon, vagy elroboghatsz vele a közeli üzletbe egy újabb szelet Moments ostyáért. A Vespa robogók tökéletesen ötvözik a retró formavilágot a modern kor igényeivel, így az utazás biztosan különleges élmény lesz vele!

Choco Peanut Choco

Havonta

1db Xiaomi M365 elektromos roller

Unod a sétálást? Gyorsan és környezetkímélő módon szeretnél közlekedni, de nincs hely ahová nap közben parkolni tudnád a biciklidet? Játékunkban most Xiaomi M365 elektromos rollert nyerhetsz! Az elektromos roller egy töltéssel akár 30 km-t is megtesz, mozgékonyan veszi a város akadályait, és még a parkolásra sem lesz gondod, hiszen összecsukható, így bárhová magaddal viheted. Bonts ki még egy szelet Moments-et, és hajts rá erre a szuper havi nyereményre!

Choco Hazelnut Coco
Xiaomi M365 elektromos roller
Hazelnut Páros fesztivál napijegy

Hetente

1db Páros fesztivál napijegy

Már tervezed a nyári programot, és szívesen meglátogatnál egy fesztivált? A Moments ostyákkal most hetente páros fesztivál napijegyet (2db) nyerhetsz, amit a Te választásod szerint küldünk el neked! Na, kitaláltad már, hogy az idén melyik Magyarországon megrendezett fesztiválon buliznál? Tölts fel egy kódot, mert nálunk minden héten gazdára talál egy páros belépő!

A kialakult helyzetre való tekintettel a nyeremény jegyek kiválasztására egy későbbi időpontban lesz lehetősége nyerteseinknek. Természetesen minden nyertesünk jogosult a nyereményre, a nyeremény fesztiváljegyek kiválasztásával és postázásával kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel!

Coco Choco Choco