fodij_matrica auto

Töltsd fel a kódot
és nyerj!

Promóciós időszak:

2017.09.11-12.03-ig

Heti 1db SJCAM SJ7 STAR 4K Wifi Sportkamera
Havonta 1db kétszemélyes wellness hétvége

További garantált
nyeremények

Minden 100db kód feltöltése után
1db mini karton (20db)
Moments ostya

Minden 50db kód feltöltése után
30% kedvezmény
a Webshopban

Telnek-múlnak a napok, vége már a nyárnak, de messze még tavasz? …kéne valami, ami feldobja a hétköznapokat, amire ismét rápöröghetsz?

Itt a MOMENTS őszi nyereményjátéka, ahol elképesztő izgalmas ajándékokkal gazdagodhatsz, akár minden héten! Űzd el az unalmas perceket, és csinálj sportot a Moments kódok feltöltéséből, a „Töltsd fel és nyerj!" játékban.


Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyél, nincs más dolgod, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül! ;)

*a képek illusztrációk.

Hogyan nyerhetsz?

Vásárolj egy MOMENTS szeletet:

keresd az őszi promóciós matricával (kék autós) ellátott Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje.

Regisztrálj a MOMENTS nyereményjátékán:

a regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS fiókodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott címre fogjuk küldeni a nyereményedet (regisztráció után keresd a megerősítő emailt a postaládádban – nézd meg a „spam” és „promóciók” mappát is).

Töltsd fel a csomagolásban található kódot:

miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved & jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a Škoda Fabia-ért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet.

Startolj rá a garantált nyereményekre:

mert minden 50. és 100. kódfeltöltés után ajándék jár.